Hotel schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

Professionele facilitaire schoonmaakservice voor hotels, hoteliers en bed en breakfast verblijven. Voor een hoog kwaliteitsniveau van schoonmaak!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Facility schoonmaakservice voor hotels

Hotel schoonmaak is onderdeel van onze facility schoonmaakservice. Binnen de schoonmaak van hotels zijn we vooral actief in de regio Zuid-Limburg. Er komt een hoop kijken bij hotel schoonmaak, van klantervaring tot beleving. Bovendien wordt in de hotelbranche met strakke schema’s gewerkt en is een gestandaardiseerde schoonmaak aanpak en techniek van groot belang om het kwaliteitsniveau van iedere hotelkamer evenredig hoog te houden. Ons team van schoonmakers is niet alleen getraind in gastvrijheid, maar weet ook als geen ander om te gaan in een discrete omgeving. Wij zijn ons bewust dat de schoonmakers binnen uw hotel onderdeel zijn van de totaalbeleving van de gasten, u kunt dan ook rekenen op representatieve schoonmaakmedewerkers.

Waarom BVG-Group voor hotel schoonmaak?

Het schoonmaken van uw hotel is meer dan behoud van een hoge standaard met uitstekende hygiëne en nazorg van kamer attributen. Een representatieve entree, blinkend sanitair en een schone kamer zijn natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar gastvrij, behulpzaam en bovenal vriendelijk personeel zijn minstens zo belangrijk. Uw hotel is meer dan een plek om te slapen, er onstaan ontmoetingen, er wordt gewerkt en het hotel heeft vaak ook een recreatieve functie. De kleinste details dragen bij aan de uiteindelijke beleving van uw gasten. BVG-Group verzorgt de schoonmaak en onderhoud van diverse hotels en weet als geen ander schoonmaakbedrijf uw standaard hoog te houden. Maak daarom een afspraak met één van onze schoonmaakadviseurs.

Ontzorging voor hoteliers

BVG-Group doet meer dan alleen schoonmaak voor hoteliers. Wij ontzorgen u van de schoonmaak van uw hotel met een complete ervaring voor uw gasten. Hierbij streven we naar:

  • Gastvrijheid
  • Initiatiefneming
  • Samenwerking
  • Mensgerichtheid

Airbnb schoonmaakservice

Voor Airbnb houders bieden we een speciale schoonmaakservice. Wij nemen de totaalverzorging van uw woning uit handen, daarbij zorgen we dat uw accommodaties te allen tijde hygiënisch zijn bij ontvangst van nieuwe gasten.

Lees hier meer over onze airbnb schoonmaakservice.