Huis schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

BVG-Group is het schoonmaakbedrijf voor al uw particuliere schoonmaak klussen. U kunt rekenen op een betrouwbaar en professioneel team van schoonmakers, voor zowel in als om het huis!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Particuliere huis schoonmaak

Is uw woning ernstig vervuild of wilt u simpelweg een grondige schoonmaak laten uitvoeren? Dan kunt u de vakmensen van BVG-Group inschakelen voor al uw particuliere schoonmaak opdrachten. Op professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning schoon. Ons enthousiaste en bovendien betrouwbare team staat dagelijks klaar voor de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor grondige dieptereinigingen. Iedere schoonmaker van BVG-Group beschikt over de juiste kennis en heeft oog voor detail. Jouw woning en thuis is bij ons in goede handen!

Schoonmaak van woningen, appartementen en studentenhuizen

BVG-Group is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, wij zijn een erkend allround schoonmaakbedrijf met specialisaties in allerlei schoonmaakwerkzaamheden, de schoonmaak van woningen, appartementen en studentenhuizen mag daar uiteraard niet in ontbreken! Al vele jaren verzorgen wij op discrete wijze de schoonmaak van particuliere huizen, woningcomplexen en studentenwoningen. Op professionele en vakkundige wijze maken we uw woning schoon. Kwaliteit en service staan bij al onze schoonmaakdiensten hoog in het vaandel.
 

Professionals in woning schoonmaak

BVG Group bestaat uit een team professionals met ervaring in allerlei soorten woning schoonmaak. Samen met ons team bieden we professionele schoonmaak en uitvoerige kwaliteitscontrole.

Milieubewuste schoonmaakmiddelen

BVG-Group werkt met professionele en niet milieu belastende schoonmaakmiddelen en materialen. Van alles reinigende vloeistof een bleekmiddel, tot de gebruikte stofdoek en dweil, overal is over nagedacht. U hoeft dus geen schoonmaak middel en materiaal in huis te hebben, als allround schoonmaakbedrijf verzorgen wij de schoonmaak van uw huis van a tot z.

Overige particuliere schoonmaakdiensten: dakreiniging, glazenwassen en groenverzorging & -onderhoud

U kunt ons ook inschakelen voor het schoonmaken van ramen (glazenwassen), hoveniers werkzaamheden zoals snoeien en opruimen, of bijvoorbeeld het reinigen van uw daken. Met de particuliere schoonmaakdiensten van BVG-Group kunt u rekenen op een schone woonomgeving!