Medische schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

BVG-Group is het medische schoonmaakbedrijf voor medische praktijken, tandarts praktijken, klinieken, ziekenhuizen en andere medische faciliteiten. Met ons team specialistische schoonmakers kunt u rekenen naleving van protocollen, discrete schoonmaakprocedures en optimale hygiëne.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Medische en tandheelkundige schoonmaakservice

Bij BVG-Group weten we dat het schoonmaken van een medische praktijk heel anders is dan algemene schoonmaak, elke schoonmaker wordt getraind volgens de richtlijnen en protocollen om schoon te maken binnen de medische sector. Onze schoonmakers voor medische en tandheelkundige praktijken zijn getraind om zich strikt aan alle voorschriften te houden, omdat we weten dat de kwaliteit van elke schoonmaak op het hoogste niveau moet zijn. U kunt geen risico’s nemen bij het schoonmaken van een medische praktijk, elke fout kan de verspreiding van ziektekiemen en infecties veroorzaken, daarom is het van vitaal belang dat u uw schoonmakers vertrouwt en dat u weet dat ze regelmatig worden opgeleid en begeleid. We bieden regelmatig ter plaatse toezicht om de schoonmaker niet te wijzen op wat er mis is, maar om hen aan te moedigen, te coachen en te motiveren.

Medische schoonmaak volgens strenge richtlijnen

Een schone en hygiënische omgeving is essentieel bij het uitvoeren van een operatie of het runnen van een medische praktijk. We begrijpen het belang van het volgen en naleven van alle strenge medische richtlijnen om een schone en veilige omgeving te bieden voor zowel uw personeel als patiënten. Onze schoonmakers zijn getraind volgens de strengste richtlijnen en normen die ervoor zorgen dat uw pand schoon en veilig is en het risico op schadelijke micro-organismen die mogelijk tot besmetting of infectie kunnen leiden, wordt geminimaliseerd.

Training en coaching medische schoonmakers

De juiste training wordt gegeven en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze medewerkers de vereiste richtlijnen volgen om ervoor te zorgen dat we een hoge standaard van schoonmaakservice leveren. Training in het uitvoeren van taken omvat ook het juiste gebruik van schoonmaakproducten en materialen, dat wordt gecontroleerd met direct toezicht ter plaatse. Alle apparatuur is gecategoriseerd om ervoor te zorgen dat ze in de juiste ruimte worden gebruikt om kruisbesmetting te minimaliseren.

Vertrouwd in Maastricht en omgeving

De afgelopen 10+ jaar heeft ons hechte team van  schoonmakers bewezen een betrouwbare partner te zijn in de schoonmaak van medische praktijken in Maastricht en omgeving. Met op maat gemaakte schoonmaakdiensten bedienen wij naar tevredenheid tal van tandartspraktijken en medische praktijken. Schoonmaken is waar we goed in zijn en met ons uitgebreide aanbod aan schoonmaakdiensten, zult u zeker vinden wat u nodig heeft, aangezien onze diensten zijn afgestemd op uw behoeften. We voeren maandelijkse audits uit om ervoor te zorgen dat de overeengekomen reinigings-specificatie strikt en consistent wordt opgevolgd.

Medische schoonmaakdiensten:

  • Receptie omgeving schoonmaken
  • Wachtkamers schoonmaak
  • Behandelkamers schoonmaak
  • Overleg kamers schoonmaak
  • Kantoorschoonmaak
  • Toiletreiniging
  • Tapijt schoonmaken
  • Ramen wassen
  • Vloerreiniging


Interesse in onze professionele medische schoonmaak service voor tandarts en medische praktijken of ziekenhuis? Neem contact op of vraag een offerte aan!