Schade reiniging

Vertrouwd in schoonmaak

Van brandschade, waterschade en stormschade tot interieurschade aan woningen, kantoren, bedrijfs- en winkelpanden of productiehallen, BVG-Group is uw allround schade reinigingsbedrijf. Wij herstellen ieder pand of ruimte in originele staat!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Situatie foto's
  • Positief beoordeeld op Google

Brand-, overstroming- en afvalwaterreiniging

Bent u op zoek naar noodreinigers in uw directe omgeving? Neem dan c0ntact op met BVG-Group. Als geaccrediteerde schoonmakers werken wij samen met bedrijven en huiseigenaren om eigendommen en gebouwen binnen no-time te herstellen.

Herstel van brand- en rookschade

De schade veroorzaakt door brand en rook kan veel verder reiken dan het aanvankelijke incidentgebied, daarom is het belangrijk om na een brand te beschikken over deskundige noodreinigings-, reparatie- en restauratiediensten. BVG-Group helpt uw bedrijf om zo snel mogelijk weer de dagelijkse activiteiten te hervatten.

Wat doen wij bij brand- en rookschade reiniging?

  • Grondige beoordeling van het object;
  • Gefilterd stofzuigen om overtollig roet te verwijderen;
  • Roetsponzen met droogreiniging om roet te verwijderen en te ontsmetten;
  • Thermische verneveling om het gebied te ontgeuren.


Dit is slechts een korte samenvatting van het reinigingsproces, ieder brand incident vereist een aanpak op maat om de gevolgen van een brand het beste aan te pakken.

Overstroming en rioolreiniging

Overstromingen en rioleringsschade zijn de ergste nachtmerrie van een bedrijf, die zowel van binnen als van buiten grote schade aanricht en gevolgen heeft voor het gebouw en de inhoud ervan. Om de impact van overstromingen en riolering schade op uw bedrijf te minimaliseren, biedt BVG-Group toegewijde, gekwalificeerde noodreinigingsdiensten.

Wat doen wij bij overstroming en rioolreiniging?

  • Analyse en beoordeling;
  • Wegpompen van overstromingswater en / of rioolwater;
  • Verwijderen en weggooien van voorwerpen;
  • Ontvochtigen om geurtjes en schimmel te voorkomen.


Bent u of uw bedrijf het slachtoffer van ongebruikelijke regenval of gesprongen leidingen in het leidingensysteem van uw gebouw? De vakmensen en reinigers van BVG-Group staan voor u klaar.