Zonnescherm schoonmaak

Reiniging van zonneschermen & zonweringen

Laat uw zonnescherm professioneel reinigen en impregneren voor een frisse en stralend schone zonwering. Wij maken alle soorten zonweringen schoon, van schermen, voortenten, markiezen tot parasols.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Professioneel uw zonnescherm laten schoonmaken

BVG Group is een professionele zonweringsreiniger met een gespecialiseerde schoonmaakdienst voor alle soorten zonneschermen. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit restaurants, café’s, makelaars, hotels, juweliers en winkels in Maastricht en omgeving.

Schoonmaak van alle soorten zonweringen

BVG Group biedt zonwering schoonmaak aan voor particuliere en commerciële objecten in Maastricht en omgeving. We reinigen de luifels, maar ook het metalen frame en de acrylafdekking.  Om vastzittend stof en vuil te verwijderen gebruiken we professionele materialen zoals een volant borstel. De zonwering doek wordt geslagen en schoongezogen. Zijn er scheuren in zowel acryl als plastic doeken aanwezig, dan kunnen wij die herstellen. Als het doek aan vervanging toe is, dan kunnen wij de huidige doek verwijderen en deze vervangen door een geheel nieuwe.

Contract optie
BVG Group kan u een jaarlijks onderhoudscontract aanbieden waarbij we uw zonwering jaarlijks schoonmaken, maar ook een terugkerende service om de investering in uw zonwering voor een langere periode te beschermen.

Voor al uw zonweringen
BVG Group biedt zonwering schoonmaakservice aan voor alle soorten zonneschermen, buitenjaloezieën, knikarmzonwering, valarmzonwering, luifels, Franse wiggen, oprijpaden, terrasoverkappingen en reuzenparasols.