Covid-19 Corona dieptereiniging

Vertrouwd in schoonmaak

Met elektrostatische neveltechnologie zorgen wij ervoor dat alle oppervlakken worden gedesinfecteerd en ontsmet om volledige gemoedsrust te bieden, zowel in huis als op kantoor of ander bedrijfspand.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Ontsmetting met elektrostratische nevel

Bent u op zoek naar een professionele grondige reiniging om ervoor te zorgen dat uw werkplek vrij is van het Corona virus Covid-19? Met onze elektrostatische neveltechnologie zorgen wij voor een veilige omgeving voor uw werknemers.

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw werkplek of gebouw een veilige omgeving is wanneer het personeel terugkeert. De regering beveelt een professionele reiniging aan van elke ruimte die een bepaalde tijd leeg heeft gestaan na een besmetting.

We hebben een volledig opgeleid team van gespecialiseerde schoonmaakmedewerkers die zijn uitgerust met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, ultramoderne elektrostatische sproeiers en virusdodende schoonmaakproducten om een ​​veilige omgeving voor uw kantoor te garanderen wanneer het opnieuw wordt geopend. Hierdoor kunnen alle bedrijven open gaan met de zekerheid dat het personeel wordt beschermd binnen de werkruimte.

Professionele corona desinfectie

Een traditionele reiniging, met gebruik van de juiste chemicaliën en persoonlijke beschermingsmiddelen, kan het gewenste resultaat opleveren. Met deze methode zullen waarschijnlijk niet alle gebieden worden bereikt. Daarom hebben we een marktleidende en innovatieve ontsmettingsdienst ontwikkeld die elke grondige reiniging naar een hoger niveau tilt. We gebruiken hiervoor een nevel die elk kiertje en gat kan bereiken. Dit is dan ook de enige manier waarop wij een professionele corona desinfectie kunnen garanderen.

Hoe werkt corona desinfectie met mist?
De mistdruppels worden positief geladen wanneer ze de elektrostatische vernevelaar verlaten en worden aangetrokken door de omliggende oppervlakken. Door de positieve lading kunnen de druppels aan alle oppervlakken “kleven” en zorgen zo voor een volledige ontsmetting van uw werkruimte.

Zal de mist vlekken achterlaten?
Nee, onze misttechnologie maakt gebruik van een druppelvrije oplossing.

Hoe snel kan ik de ruimte gebruiken nadat deze is schoongemaakt?
Vrijwel meteen, al raden we aan om het indien mogelijk minimaal 1 uur te geven.

Zijn de gebruikte chemicaliën schadelijk?
Nee, we zorgen ervoor dat we chemicaliën gebruiken die geen enkele gebruiker van de werkruimte problemen opleveren. Onze topservice maakt gebruik van een milieuvriendelijke, op water gebaseerde oplossing die bescherming biedt tegen het Coronavirus en andere omhulde virussen. Het is zelfs minder giftig dan vitamine C of koffie! Ze voldoen ook aan alle huidige EU-veiligheidsnormen.

Wat gebeurt er na de schoonmaak?
Na de Corona Covid-19 ontsmetting testen we het kantoor met een zwabber om de effectiviteit ervan aan te tonen en dit in het rapport te laten zien.