Dieptereiniging

Vertrouwd in schoonmaak

Wij geloven dat gezondheid en veiligheid de belangrijkste voorwaarden zijn bij elke dieptereiniging en zorgen er daarom voor dat de beste procedures altijd worden gevolgd met een optimale kwaliteitscontrole.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Bij BVG-Group zijn we specialisten in oplossingen voor dieptereiniging. We streven ernaar om de meest betrouwbare, professionele dieptereiniging service te bieden die op de markt verkrijgbaar is. Onze primaire interventiegebieden zijn industriële hygiëne, commerciële hygiëne en klinische hygiëne. Onze diensten omvatten sterilisatie, desinfectie en decontaminatie, en we werken samen met uw organisatie om ervoor te zorgen dat we een passend niveau van diepe reiniging bieden voor uw sector en uw specifieke (werk)omgeving.

Wat is dieptereiniging?

Een dieptereiniging omvat een gecontroleerde en gestructureerde reiniging die grondiger en gedetailleerder is dan een standaardreiniging. We zijn experts in het verzekeren dat alles in een omgeving wordt schoongemaakt en dat er tijdens het proces geen vuil tussen vuile en schone gebieden wordt verplaatst.

Het dieptereiniging proces omvat het reinigen van achter radiatoren en uitrustingen, reiniging van onbereikbare gebiden, aapparatuur, vloerschrobben, reinigen van bedden, wassen van muren, reinigen van ventilatieopeningen / roosters, reinigen van stoffering, wassen van ramen, schoonmaken van keukens, opruimen en schoonmaken van kasten en opslagruimten, schoonmaken van deuren en deurbeslag, schoonmaken van ingangen en openbare ruimtes en voorzieningen, en schoonmaken van verlichtingsarmaturen.

Tijdens het uitvoeren van een dieptereiniging, doorlopen we een stapsgewijze procedure om ervoor te zorgen dat een logisch proces wordt gevolgd. We gebruiken het juiste niveau van reinigingsmiddel voor elk gebied, waardoor een schone omgeving wordt gecreëerd met een verminderde aanwezigheid van micro-organismen.

Iedere dieptereiniging is uniek

We begrijpen dat elke instelling een unieke reeks vereisten en een unieke functie heeft. In operatiekamers is er bijvoorbeeld een hoog infectierisico voor patiënten, en is een zeer gevoelige omgeving waar microbiële uitbraken kunnen leiden tot verlies van mensenlevens. In deze omgevingen raden we altijd aan om regelmatig een grondig decontaminatie proces te ondergaan.

Milieubewuste dieptereiniging
In voedsel productieomgevingen (binnen de voedingsindustrie) kan een dieptereiniging worden uitgevoerd met een minder giftige stof dan waterstofperoxide. Waterstofperoxide is het meest gebruikte reinigingsmiddel bij decontaminatie tijdens een dieptereiniging.

We werken altijd met u samen om uw functionele vereisten, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften te begrijpen en zullen u het voordeel van onze expertise bieden om een ​​regelmatig schoonmaakplan op te stellen dat zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving die voldoet aan de huidige voorschriften in uw sector.

Flexibele oplossingen

We kunnen eenmalig met u samenwerken voor een diepe noodreiniging of op contractbasis, waarbij we regelmatig naar u toe komen om een ​​gezonde, hygiënische omgeving te behouden. We zijn ook in staat om flexibel te zijn in hoe we schoonmaken, afhankelijk van de huidige situatie.

Reiniging volgens uw schema
We begrijpen dat het in veel bedrijven en organisaties belangrijk is om buiten werktijden te reinigen. Wij bieden daarom een ​​dieptereiniging buiten kantooruren aan die kan worden ingezet wanneer u niet aan het werk bent, waardoor uw bedrijfsvoering minimaal wordt verstoord. We zijn zo flexibel mogelijk met betrekking tot wanneer we werken (dus ook laat in de avond), hoe we werken en wat we doen. Het enige waar we geen concessies in doen, is kwaliteit.

Dieptereiniging bij calamiteiten

Heeft u van doen met een calamiteit of een vervelend incident? Dan staan wij klaar om grondig schoon te maken en te steriliseren. Welke situatie zich ook voor doet, ons team kan snel werken wanneer dat nodig is, discreet zijn en altijd volgens de protocollen van onze klanten. We willen een verlengstuk zijn van de gezondheids-, veiligheids- en hygiënefuncties van de klant om te werken op een manier die bij de situatie past.

We werken in een aantal sectoren, waaronder gezondheidszorg, medisch, farmaceutisch, evenementen, horeca, sport, vastgoed, voedselproductie en distributie en de publieke sector.

Corona dieptereiniging

Is uw bedrijfsruimte of publieke ruimte blootgesteld aan het corona virus Covid-19? Dan kunt u BVG-Group dag en nacht bereiken voor een snelle verontreiniging van de ruimte(s) binnen het object. Klik hier voor meer informatie over de Covid-19 dieptereiniging schoonmaak.