Glasbewassing

Vertrouwd in schoonmaak

Schone ramen en gevels dragen bij aan een professionele uitstraling van uw (bedrijfs-)pand of object. BVG-Group is uw professioneel glazenwasser. Wij zorgen voor stralende ruiten!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Situatie foto's
  • Positief beoordeeld op Google

Hoe werkt glasbewassing?

Ieder gebouw is anders en heeft zo zijn eigen bereikbaarheidseisen, denk aan de positie van de ramen, de diepte van de ramen of de hoogte van de ramen. Voor het schoonmaken van glas zijn verschillende materialen nodig zoals klimmaterialen, hoogwerkers, steigers of telescoopbewassing. BVG-Group heeft op al deze gebieden van glasbewassing voldoende kennis en ervaring om dit voor u goed, veilig en zorgzaam uit te voeren.

Glasbewassing en wetgeving

Tegenwoordig moeten wij steeds meer rekening houden met de alsmaar strenger wordende Arbo-wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de materialen en methodes die gebruikt worden bij het werken op hoogte. Daar zijn strenge veiligheidsvoorschriften voor, die de overheid handhaaft. Het is dus niet voor iedereen mogelijk om zomaar even de ruiten van een groot pand te bewassen. Schakel daarom een professionele glazenwasser in, zodat u niet juridisch aansprakelijk bent bij ongevallen tijdens het glazen wassen.

Professionele glasbewassing

Professionele glasbewassing begint met werken conform de Arbo-regelgeving. Wanneer de wetgeving wordt gevolgd bent u, de klant, verzekerd van een efficiënte en veilige uitvoering van iedere opdracht. Professionele glazenwasserij BVG-Group is dagelijks actief met vakkundige, betrouwbare en verantwoorde glasbewassing. Onze glazenwassers zorgen voor een frisse, verzorgde en professionele uitstraling van ieder object.

Telescoop glasbewassing

Telescoop glasbewassing is onderdeel van de osmose-methode, ook wel bekend als het Tuckerpole systeem. Met de osmose-methode is geen ladder meer nodig voor het reinigen van de ruiten, in plaats daarvan maken we gebruik van een telescoopsteel en borstel waarmee we het glas borstelen en spoelen met gedemineraliseerd water. Ggedemineraliseerd water zorgt dat de de ruiten streeploos en schoon opdrogen. Telescoop glasbewassing is mogelijk tot een maximale hoogte van 15 meter, een hoogte die bij traditioneel glazen wassen niet haalbaar is.

Glasbewassing voor particulieren

Glazenwasserij BVG-Group verzorgt voor particuliere klanten de glasbewassing in Maastricht, heel Limburg en andere regio’s in Nederland. Met onze hoogwerkers zijn wij in staat om de glasbewassing veilig vanaf de stoep te verzorgen. Particulieren hebben de mogelijkheid om elke maand of om de maand de glasbewassing te laten uitvoeren, zonder omkijken.

Zakelijke glasbewassing

Zakelijke glasbewassing verzorgen wij voor allerlei organisaties en bedrijven, van nutsbedrijven, ziekenhuizen, fabrieksterreinen, tot bedrijven met meerdere verdiepingen. Voor bedrijven met grotere panden is het niet realistisch om de glasbewassing in eigen beheer te doen. Glazenwasserij BVG-Group is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van grote panden met vaak onbereikbare ramen. Met onze verschillende hoogwerkers zijn wij in staat om op professionele wijze de glasbewassing uit te voeren.

Voor ieder bedrijf is een professionele uitstraling belangrijk. De ruiten zijn vaak de eerste impressie van een klant of bezoeker, schone ramen reflecteren enigszins de bedrijfsvoering van, en het onderhoud door het bedrijf. Op zakelijk gebied biedt het regelmatig laten bewassen van uw ramen enkele voordelen, zoals:

  • Betere merkbeleving
  • Positieve klantervaring
  • Positief zelfbeeld van werknemers
  • Het pand blijft bovendien in betere staat