Dakreiniging

Vertrouwd in schoonmaak

BVG-Group het schoonmaakbedrijf om dakreinigingswerkzaamheden uit te voeren volgens de hoogste industrienormen en zal uw eigendom alleen verlaten als u helemaal tevreden bent met al het uitgevoerde dakreinigingswerk. Bescherm en herstel uw dak met dakreiniging en dakcoating.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Dakonderhoud is belangrijk!

Mos, algen en vuil op het dak van uw huis verpesten niet alleen de esthetiek van uw huis, maar kunnen ook voor veel grotere problemen zorgen. Voor veel mensen is het verwijderen van lelijke mossen en algen de enige reden om het dak te reinigen. Maar mos en algen strippen ook de beschermende lagen van uw dak, waardoor uw hele huis kwetsbaar wordt.

Verleng de levensduur van uw dak

Een schoon dak na verwijdering van mos, algen en korstmos helpt dakrot voorkomen, wat betekent dat uw dak, uw huis en uw bezittingen beschermt zijn tegen externe elementen. Als u uw dak regelmatig schoonmaakt, heeft u minder kans op dure dakreparaties en kunt u de levensduur van uw dak verlengen voordat het gerepareerd of vervangen moet worden. Het schoonmaken van uw dak geeft uw huis direct een frisse look, maar houdt het dak ook functioneel en geeft uw huis de bescherming die het verdient.

Waarom kiezen voor dakreiniging door BVG-Group?

  • Wassen onder lage druk waardoor uw dakpannen / dakplaten schadevrij blijven;
  • Herstelt en verbetert de uitstraling van uw dak;
  • Professionele reinigingsapparatuur en ladders voor een ​​nauwgezette en grondige dakreiniging;
  • Zorgt voor een beschermd en functioneel dak;
  • Ontvang vandaag nog uw gratis offerte!

Dakcoating laten aanbrengen

Naast het reinigen en verwijderen van mos op het dak, kunnen we uw dak ook coaten om de uitstraling te verbeteren en uw huis nog meer te beschermen. Dakcoating helpt de levensduur van uw dak te verlengen en de uitstraling van uw huis volledig te veranderen.

Bij BVG-Group zijn we toegewijd om u uitstekende service, gereedschappen en materialen van de hoogste kwaliteit te bieden. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige dakcoating producten. Kies uit een reeks dakcoating-kleuren die de buitenkant van uw huis onmiddellijk zullen opfrissen en opfleuren en u een verbluffend nieuw dakbeeld geven voor een fractie van de prijs van een nieuw dak.

Naast het verbeteren van de uitstraling van uw huis, geeft dakcoating uw dak ook een extra laag waterdichte bescherming en helpt het mos- en algengroei tegen te gaan.

Laat uw dak er nog langer als nieuw uitzien!

Als u vragen heeft over onze dakreiniging en dakcoating service, neem dan contact per email of telefoon.