• Over ons

Over ons

BVG-Group is opgericht in 2007 en is, een bedrijf met en door jong talent in schoonmaak. Samen met een team van ruim 50 medewerkers voeren wij een schoonmaakbedrijf met de nadruk op klantgericht werken en een persoonlijke benadering. Al meer dan 10 jaar gaan wij klantrelaties aan voor de langere termijn, kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Full service schoonmaakbedrijf

Van glazenwasserij in Maastricht tot erkend regionaal en landelijk full service schoonmaakbedrijf. BVG-Group is niet alleen actief in algemene particuliere schoonmaak, maar ook op de zakelijke en industriële markt.

Ons team gaat iedere keer weer tot het uiterste om aan uw verwachtingen te voldoen. Met ons brede allround aanbod schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons voor al uw schoonmaakwerk terecht.

Kies voor ons professionele schoonmaakbedrijf voor makkelijke gang van zaken en plezierig verloop van werkzaamheden. Wij zijn een full-service schoonmaakbedrijf met een breed scala aan ervaring in iedere regio van Nederland.

Schoonmaakbedrijf Maastricht voor particulieren en bedrijven
Allround schoonmaak- en reinigingsbedrijf BVG-Group

Innovatieve aanpak

Wij maken gebruik van innovatieve schoonmaak en reinigingsmethodes en streven telkens opnieuw naar optimaal resultaat. Met ons team overleggen we dagelijks over het handhaven van de beste schoonmaakkwaliteit in de branche. Dit bereiken wij door de meest recente vakkennis over duurzame schoonmaakmethoden, soorten reinigingsmiddel, gebruik van schoonmaakapparatuur en efficiënter werken toe te passen in ons dagelijks werk. Door naar de mening van gebouwgebruikers te vragen, testen we de kwaliteit van de schoonmaak en zorgen wij dat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Korte communicatielijnen

Bij BVG-Group kunt u rekenen op korte communicatielijnen tussen ons en u de klant. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week makkelijk bereikbaar en staan dus altijd voor u klaar, ook bij calamiteiten. Onze gespecialiseerde schoonmakers nemen al uw facilitaire uitdagingen uit handen en lossen ad-hoc problemen snel en adequaat op.

Allround en full service schoonmaakbedrijf BVG Group
Professioneel full-service schoonmaakbedrijf in Maastricht (Limburg)

Maatwerk schoonmaak

Al onze klanten zijn uniek. Iedereen heeft eigen wensen en voorkeuren. Geen wonder dat we sterk zijn in het leveren van maatwerk. Wij vertalen uw vraag in een controleerbaar en uitvoerbaar proces. Juist omdat schoonmaakonderhoud eigenlijk altijd maatwerk is, bij BVG-Group hechten we daarom veel waarde aan persoonlijk contact. Persoonlijk contact met klanten én met medewerkers. Dankzij de korte lijnen kunnen we heel flexibel werken en snel inspringen op veranderingen bij onze klanten of veranderingen in de schoonmaakbranche. Zo gaan wij en onze klanten altijd met de tijd mee.

Interesse in onze professionele schoonmaak service? Vraag een offerte aan!

  • Positief beoordeeld op Google