Gevelreiniging

Vertrouwd in schoonmaak

Is uw woning, bedrijfspand, schuur of schoorsteen vervuild geraakt? BVG-Group verwijdert op professionele wijze organische vervuiling, maar ook graffiti of verf.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Door verkeersdampen of de vorming van algen onstaat na verloop van tijd hardnekkig vuil of verkleuring op gebouw gevels die verwijderd moet worden.

Gevelreiniging volgens wettelijke eisen

Gevelreiniging is een schoonmaak specialiteit die niet zonder het volgen van wettelijke bepalingen kan worden uitgevoerd. Volgens de wet zijn wij verplicht om ons aan de volgende regels te houden:

  • Het water dat gebruikt is voor het reinigen van de gevel moet worden opgevangen en mag niet, zonder dat het gereinigd is, worden geloosd. Het water is namelijk vervuild door het straalmiddel en het vuil dat van de muur is verwijderd. Het dient dus eerst gereinigd te worden voor het geloosd wordt.
  • Geluidshinder bij gevelreiniging is niet toegestaan. In sommige gemeenten is het noodzakelijk om een ontheffing aan te vragen voor gevelwerkzaamheden. Uiteraard regelt BVG-Group de aanvraag van de ontheffing voor gevelreiniging voor u aan indien noodzakelijk.

Professionele gevelreinigingsbedrijf

We bieden 3 soorten reinigingstechnieken:

  • Gevel stoomcleanen
  • Gevel chemisch reinigen
  • Gevel stralen

Er zijn 4 soorten veelvoorkomende gevels die bij gevelreiniging schoongemaakt worden:

  • Aluminium gevelbekleding
  • Baksteen en steen
  • Glazen gevels
  • Glazen luifels

Reiniging aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding kan vaak vervagen of kleur verliezen. Door de inzet van ons team professionele gevelreinigers en goedgekeurde restauratietechnieken, kan de kleur na grondig reinigen weer als nieuw worden hersteld.

Baksteen en steen gevels

Bakstenen en stenen gevels kunnen extreem vuil worden door verkeersdampen. Daarom is een periodieke, intensieve reiniging vereist. Onze oververhitte watermachines stomen voorzichtig en effectief vuil en roet weg om de (bak)stenen gevel in oude glorie te herstellen.

Glazen gevels

Glazen gevels of vliesgevels  (ook wel gordijngevel of glasgevel genoemd) kunnen op elke hoogte worden gereinigd met behulp van glasbewassing. Atria gevels kunnen ook intern en extern worden gereinigd met behulp van specialistische apparatuur voor optimale toegang.

Glazen luifels

Glazen luifels zijn gemakkelijk toegankelijk voor ons ervaren team. We gebruiken straalreiniging of wassen de glazen luifel met de hand. Algen en vuil worden weggespoeld om een ​​perfecte glans achter te laten. U kunt rekenen op perfecte resultaten, zelfs in de meest ongemakkelijke situaties.