Sportfaciliteiten schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

Door intensief gebruik van kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes, is regelmatige schoonmaak en onderhoud binnen sportfaciliteiten van groot belang. BVG-Group is het schoonmaakbedrijf voor fitnessscholen, sportclubs, sportcentra, sporthallen en recreatie centrums.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Professionele schoonmaakdiensten voor sportfaciliteiten

In de sportsector draait alles om gezondheid en welzijn, dus het is absoluut essentieel dat uw klanten hygiënisch schone centra en sportscholen bezoeken die hun ervaring verbeteren. Het is in deze sector essentieel dat klanten worden omringd door de schoonste openbare ruimtes om hun gezondheid en veiligheid tegen infectie te garanderen.

Als schoonmaakbedrijf begrijpen we de commerciële eisen van de sportsector en hebben we voor onze klanten kosteneffectieve schoonmaakdiensten bedacht die effectief en efficiënt werken.

Al meer dan 10 jaar vertrouwd in schoonmaak van fitnessscholen, sportclubs, sportcentra, sporthallen en recreatie centrums

BVG-Group levert al meer dan 10 jaar schoonmaakdiensten voor fitnessscholen, sportclubs, sportcentra, sporthallen en recreatie centrums in Maastricht en omgeving, en heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd in het leveren van consistent hoge normen voor een breed scala aan sport organisaties.

Onze toewijding aan klantenservice in sportsector betekent dat wij secure en betrouwbare schoonmaakoplossingen bieden aan sportscholen, sportclubs en recreatiecentra, voor zowel de private als de publieke sector.

We zorgen ervoor dat onze professioneel opgeleide schoonmakers uw bedrijf begrijpen en een service bieden die past bij een gevestigde reputatie.

Waar kunt u als sportorganisatie op rekenen?

  • Zwembad en doucheruimtes: schoonmaak volgens industrienormen om de volksgezondheid en veiligheidsnormen en infectiebeheersing te waarborgen;
  • Douchegedeeltes: essentieel voor het vertrouwen van de klant en essentieel voor netheid en openbare veiligheid;
  • Schoonmaak van cafés en loungeruimtes;
  • Reiniging van fitnessapparatuur;
  • Schoonmaak en onderhoud van ontvangstruimtes.

Interesse in onze professionele sportfaciliteiten schoonmaak service? Neem contact op of vraag een offerte aan!