Keuken reiniging

Vertrouwd in schoonmaak

Van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, zorginstellingen tot appartementencomplexen. BVG-Group is uw allround schoonmaakbedrijf. Wij maken uw ruimtes telkens weer spik en span!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

 • Positief beoordeeld op Google

Professionele keukenreiniging

De keuken is waarschijnlijk de belangrijkste plek in ieder gebouw, de keuken moet altijd schoon zijn. Hier wordt al het eten bereid en geserveerd aan bezoekers, gasten en werknemers. Om de gezondheid te garanderen wilt u dat de keuken ten alle tijde 100 procent schoon en hygiënisch is.

Het onderhouden van de keuken kan een uitdaging zijn, vooral als u een drukke werkvloer heeft en werknemers geen tijd hebben om zelf goed schoon te maken. Het schoonmaken van elk oppervlak en elk hoekje en gaatje kan erg tijdrovend zijn. Daarom kunt u de professionele keuken reinigingsdienst van BVG-Group inschakelen om ervoor te zorgen dat het altijd schoon en hygiënisch is.

Keuken dieptereiniging

Een keuken dieptereiniging is een zorgvuldige schoonmaak van ieder oppervlak in de keuken. Een dieptereiniging is meestal eenmalig of om de maand. Onze schoonmakers gebruiken speciale apparatuur en wasmiddelen die een volledige ontsmetting garanderen.

Een grondige keuken dieptereiniging is essentieel voor commerciële gebouwen om de nodige reinheid te bereiken. Hoewel het keukenpersoneel de basishygiëne moet handhaven, zijn er delen van een keuken die niet zo gemakkelijk te bereiken zijn en die na verloop van tijd vet, aangebrand voedsel en ander vuil opstapelen. Denk hierbij aan armaturen zoals verlichting of moeilijk bereikbare oppervlakken zoals plafonds en muren. Een commerciële keukenreiniging door ons team zorgt ervoor dat vloeren, wanden, verlichting en andere armaturen, plafonds en alle apparatuur grondig schoon blijven.

Bekijk hieronder de gebieden die we behandelen bij een keuken (diepte) reiniging.

Wat doen wij met keuken reiniging?

Met keuken reiniging ontzorgen wij u dagelijks of wekelijks van de verantwoordelijkheid voor een schone keuken. Dit doen wij met de volgende schoonmaak werkzaamheden:

 • Reiniging binnenkant en buitenkant van alle keukenkasten;
 • Schoonmaken van alle plinten, deuren en kozijnen;
 • Reinigen en polijsten van alle werkbladen;
 • Stofzuigen en dweilen van vloeren;
 • Reinigen van ventilatie;
 • Oven van binnen en van buiten schoonmaken;
 • Alle apparaten schoonvegen en afnemen;
 • Ramen van binnen schoonmaken;
 • Koelkast en vriezer na ontdooiing van binnen en van buiten schoonmaken;
 • Binnenkant van magnetron afvegen en desinfecteren.


Ontsmetting tegen ziektekiemen en antivirale ontsmetting

Bezorgd over gevaarlijke ziektekiemen? Met een eenmalige dieptereiniging van uw keuken zorgen wij voor een optimale ontsmetting. Onze reinigers concentreren zich op de meest aangeraakte oppervlakken en risicovolle delen van uw bedrijf of huis en gebruiken een effectief ontsmettingsmiddel om ziektekiemen en gevaarlijke ziekteverwekkers te elimineren.

Als u zich zorgen maakt dat uw woon/werk ruimte mogelijk is blootgesteld aan gevaarlijke virussen, kunt u een beroep doen op onze uitgebreide antivirale desinfectiedienst. Onze schoonmakers zijn hierin gecertificeerd en gespecialiseerd.