Schoonmaakonderhoud

Vertrouwd in schoonmaak

Van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, zorginstellingen tot appartementencomplexen. BVG-Group is uw allround schoonmaakbedrijf. Wij maken uw ruimtes telkens weer spik en span!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Wat is schoonmaakonderhoud?

Schoonmaakonderhoud is de periodieke schoonmaak van objecten. Dit is zowel de dagelijkse, wekelijkse als maandelijkse schoonmaak. Denk daarbij aan het schoonmaken van kantoorgebouwen, zorginstellingen, winkelpanden, scholen, sport faciliteiten, distributiecentra en fabrieken. BVG-Group is actief in iedere sector.

Schoonmaakonderhoud voor ieder object

Al meer dan 10 jaar doen wij schoonmaakonderhoud voor ieder object. Met ons team van schoonmaakspecialisten kunt u rekenen op professionele schoonmaak van uw gebouw, terrein of bijvoorbeeld fabriekshal, kwaliteit en tevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Hoe garanderen wij een hoge kwaliteit van schoonmaakonderhoud? Naast vakmanschap en kennis beschikken wij over de juiste middelen, apparatuur en afwerkmaterialen. Door de omvang van ons schoonmaakbedrijf kunnen wij iedere object goed en efficiënt schoonhouden tegen een eerlijke prijs.

Ontzorgen met schoonmaakonderhoud

De voornaamste taak van onze schoonmaak onderhoudsdiensten is het ontzorgen van het schoonhouden en onderhouden van uw gebouw of terrein. Het hele proces van schoonhouden is van a tot z onze verantwoordelijkheid.

Aanpak schoonmaakonderhoud

Maar hoe pakken wij het schoonmaakonderhoud nou eigenlijk aan? Allereerst inventariseren we uw wensen ten opzichte van de benodigde schoonmaak, wij adviseren u vervolgens over de benodigde frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden, hoe we te werk gaan en op ten slotte overleggen we samen de werktijden. Uiteindelijk wilt u een schoon object waar de gebruikers van het object een schone ervaring hebben bij binnenkomst, tijdens een bezoek en/of tijdens het werk. Dit is precies waar wij goed in zijn, uw object is bij ons in goede en vertrouwde handen!