School schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

BVG-Group biedt reinigingsdiensten op maat voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kindercrèches, basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Voor een veilige en hygiënische leeromgeving!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Van klaslokalen, personeelskamers, aula en bibliotheken tot de kantine, gymzaal, kleedkamers en toiletten, er is veel schoon te houden in een onderwijsinstelling.

Deze omgeving biedt zijn eigen unieke uitdagingen. Accommodatie wordt de hele dag intensief gebruikt en hygiëne is essentieel voor de gezondheid en veiligheid van studenten en personeel, en voor het handhaven van een professionele en gastvrije omgeving die leren bevordert.

Of u nu verantwoordelijk bent voor het facilitair beheer van een basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit, BVG-Group beschikt over een betrouwbaar, georganiseerd en efficiënt team om uw pand schoon en hygiënisch te houden. Wij zijn het allround schoonmaakbedrijf voor het onderwijs.

Dagelijkse of periodieke schoonmaak

Het schoonmaken van een school komt meer bij kijken dan de gebruikelijke schoonmaakbeurt, leerlingen laten overal afval achter, niet alleen in de lokalen, maar ook op de vloeren en in de wandelgangen. Daarom plannen we zorgvuldig de periodieke schoonmaak in samenwerking met het schoolpersoneel.

We kunnen zowel ‘S ochtends vroeg als ‘S avonds reinigen, en diensten aanbieden die aansluiten op de behoeften van uw school. Onze kosteneffectieve service maakt van de veiligheid en beveiliging van uw school een prioriteit en helpt om een gastvrije sfeer te creëren voor leerlingen, personeel en bezoekers.

Welke schoonmaakwerkzaamheden zijn gebruikelijk binnen onderwijsinstellingen?

  • Onderhoud van de vloer
  • Tapijt schoonmaken
  • Ramen wassen
  • Keukens en ovens schoonmaken
  • Groenverzorging en hoveniersdiensten schoolplein

Op zoek naar een betere schoonmaak service voor uw school?

Gaat uw schoolschoonmaak momenteel niet naar wens? Dan biedt BVG-Group uitkomst! Wij zijn ervan overtuigd dat we u een betere service kunnen bieden tegen een concurrerende prijs. Al onze schoonmaakmedewerkers zijn volledig opgeleid en streven een hoogwaardige service na.

School dieptereiniging

We voeren niet alleen reguliere schoolschoonmaak uit, BVG-Group biedt gespecialiseerde periodieke dieptereiniging van scholen. Voor een dieptereiniging van uw school kunt u ons inschakelen tijdens school-, hogeschool en universiteitsvakanties.