Trein schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

Een opgeruimde en hygiënische trein, een must met de enorme stroom van dagelijks woonwerkverkeer van treinreizigers op de Nederlandse sporen. BVG-Group is het schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van treinen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Uw trein in constant goede conditie

Met onze schoonmaakservice voor openbaar vervoer streven we ernaar om de reiservaring voor reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Naast trein schoonmaak, bieden we ook een professionele bus reinigingsservice aan. Onze ervaren schoonmakers gaan telkens weer op pad om alle hoeken en gaten te poetsen zodat de originele look en feel van het treinstel te herstellen en te behouden. Het imago van uw vervoersbedrijf in bij BVG-Group in goede handen, u kunt er op rekenen het vertrouwen in uw bedrijf van klanten en medewerkers blijft behouden.

Voor de reiniging van treinen volgt ons schoonmaak team een strikt reinigingsprotocol:

Bekleding reinigen
De trein schoonmakers gebruiken een methode voor het afzuigen van heet water om stoelen, riemen, armleuningen en hoofdsteunen te reinigen. Er wordt een luchtverplaatser gebruikt om het droogproces te versnellen. Lederen stoelen worden anders behandeld, afhankelijk van de leersoort.

Algemene interieurreiniging
Het team stofzuigt en dweilt het dek, veegt tafels af en maakt alle ramen aan de binnenkant schoon om de trein vlekvrij achter te laten.

Externe reiniging
De buitenkant van uw treinen wordt grondig gewassen met behulp van een professioneel afneembaar systeem. Houd er rekening mee dat deze service geen behandeling van daken of onderstellen omvat.

Reiniging van treinstations

Treinstations zijn een toevluchtsoord voor vervelende ziektekiemen en insecten. Onze reinigingscontracten voor treinstations zijn beschikbaar om op lange termijn te werken, zodat deze belangrijke openbare plaatsen schoon en netjes blijven, ongeacht drukte of seizoen. Onze dieptereiniging voor treinstations bestaat uit:

  • Tapijt-, vloer-, tegels- en wandreiniging;
  • Bekleding en zitting reiniging;
  • Toiletpapier / hygiënische verbruiksartikelen bijvullen.


Met meer dan 10 jaar ervaring en een groot team van schoonmakers zijn wij uw expert op het gebied van treinreiniging en treinstation onderhoud.