Zorg schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met schoonmaak ervaring in de gezondheidszorg volgens de hoogste normen? Ons team van schoonmaakspecialisten staat iedere dag opnieuw klaar voor ziekenhuizen, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, cosmetische klinieken en zelfs dierenartspraktijken.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Betrouwbare en hoogwaardige schoonmaakdiensten voor gezondheidszorg en ziekenhuizen

In de gezondheidszorg is reinheid en hygiëne alles. Het gaat niet alleen om het belang van infectiepreventie en het onderhouden van steriele omgevingen, maar ook om de beleving van bezoekers en personeel. We begrijpen het belang van echt schoon in zorgsituaties en bedienen al vele jaren ziekenhuizen, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, cosmetische klinieken en zelfs dierenartspraktijken in het Maastricht en Zuid-Limburg.

Noodreiniging
BVG-Group biedt momenteel ook flexibele diepte nood reinigingsdiensten aan. Tijdens de huidige COVID-19 uitbraak is de vraag naar noodreiniging sterk toegenomen, om volledige veiligheid en hygiëne in uw faciliteiten te garanderen.

Preventie en beheersing van infecties in ziekenhuizen

Reinigingsnormen binnen ziekenhuizen hebben duidelijke richtlijnen met eisen voor ziekenhuisreiniging en de beoordeling van de netheid van ziekenhuizen aan de hand van de nationale specificaties van reinheid en hygiëne. De praktijkcode voor de preventie en beheersing van infecties stelt dat goede infectiepreventie (inclusief netheid) essentieel is om ervoor te zorgen dat mensen die gebruikmaken van gezondheids- en maatschappelijke zorginstelling, veilig en effectief worden verzorgd.

Wat is belangrijk binnen ziekenhuis schoonmaak?

Allereerst het gebruik van geschikte reinigingsmethoden, middelen en materialen. BVG-Group begrijpt het belang van het gebruik van de juiste reinigingsprocessen en materialen voor ziekenhuizen, en beschikt over de documentatie om het gebruik ervan in elke omgeving te ondersteunen. Dit omvat bijvoorbeeld de juiste opslag en behandeling van reinigingsmaterialen op locatie. Ons schoonmaakbedrijf word vertrouwd door openbare en particuliere ziekenhuizen en zorgverleners bij het schoonmaken van hun omgevingen, van wachtkamers tot operatiekamers.

Waarom ons schoonmaakbedrijf voor gezondheidszorg?

Bij BVG-Group begrijpen we dat u een complexe, veeleisende dienst uitvoert die snel moet reageren op de behoeften van gebruikers. U hebt een regelmatig schoonmaakteam nodig dat u helpt bij de werking van uw zorgomgeving en waarop u kunt vertrouwen om de klus efficiënt en effectief te klaren. Omdat onze schoonmaakdiensten voor ziekenhuizen, praktijken en zorginstellingen worden geleverd door opgeleide schoonmaakspecialisten die echt om hun klanten geven, kunt u er zeker van zijn dat u de beste service krijgt op het gebied van betrouwbaarheid en netheid, elke dag weer opnieuw.

Interesse in onze professionele zorg schoonmaak service voor ziekenhuizen en zorginstellingen? Neem contact op of vraag een offerte aan!