Horeca schoonmaak

Vertrouwd in schoonmaak

Heeft u een horeca onderneming zoals een (afhaal) restaurant, café of bijvoorbeeld lunchroom? BVG-Group is hét horeca schoonmaakbedrijf voor periodieke reiniging van keuken en sanitair in horecagelegenheden.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Positief beoordeeld op Google

Professioneel horeca schoonmaakbedrijf

Bij BVG-Group begrijpen we dat de eerste indruk van uw restaurant, café, eetgedeelte of keuken uiterst belangrijk is voor het succes van uw horeca onderneming.

Het team van ons professioneel horeca schoonmaakbedrijf is in staat om allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren om te garanderen dat uw horecagelegenheid er professioneel uitziet en het hoogste niveau van hygiëne handhaaft.

Restaurant schoonmaak Maastricht en omgeving

Als u een restaurant in Maastricht en omgeving bezit en exploiteert, heeft u door de jaren heen ongetwijfeld verschillende schoonmaakdiensten voor restaurants onderzocht. Het is duidelijk dat het absoluut noodzakelijk is dat uw restaurant en keuken voldoen aan de strenge hygiënenormen van de horecabranche en net zo schoon zijn als uw eten heerlijk is. Bij BVG-Group bieden we een zeer professionele en toegewijde commerciële keuken reinigingsservice aan voor Maastrichtse (en omgeving) restaurants en eetcafé’s in alle soorten en maten. Onderdeel van de keuken-reinigingsservice is een periodieke keuken dieptereiniging waarmee wij uw keukens schoonmaken volgens de hoogste normen die beschikbaar zijn in de industrie. Onze ervaren schoonmaak specialisten krijgen een grondige training om ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat het betekent om grondig te reinigen. Met meer dan 10 jaar ervaring is BVG-Group een van de toonaangevende commerciële keuken reinigingsbedrijven in Maastricht.

Wat doen wij met horeca schoonmaak?


Bij BVG-Group hebben we een flexibel rooster en kunnen we snel en efficiënt werken. Uw pand wordt op het hoogste niveau van netheid achtergelaten en uw klanten zullen iedere keer weer een positieve en aangename café of restaurantervaring hebben.

Interesse in onze professionele horeca schoonmaak service? Neem contact op of vraag een offerte aan!