Brochure

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Ontdek de schoonmaakdiensten van BVG Group

Kies voor kwaliteit in schoonmaakwerk

Professionele schoonmaak van winkels

Heet uw klanten welkom in de winkel met een schone omgeving door de winkel netjes en schoon te houden. De schoonmaak van de winkel is enorm belangrijk. Niet alleen voor de klanten, maar ook voor de medewerkers.

Winkel schoonmaak Maastricht en omgeving
schoonmaak en onderhoud service Maastricht en omgeving

Professionele schoonmaak en onderhoud

Uw schoonmaakonderhoud uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf loont in 99% van de opdrachten. Schoonmaakonderhoud bestaat uit het dagelijks schoonmaken en onderhouden van kantoren en publieke gebouwen. Met uitbesteding aan BVG Group bent u verzekerd van continuïteit van dienstverlening bij ziekte of vakantie, kwaliteit met opgeleid schoonmaak personeel en verantwoorde schoonmaak middelen en materialen

Onderhoud en reiniging van diverse vloeren

Regelmatig stofzuigen of dweilen van de vloer van uw huis, kantoor, school of medische instelling is essentieel. Maar het grondig en professioneel reinigen en weer laten glanzen van een vloer is een specialistische taak. Het team van BVG Group is gespecialiseerd is hoogwaardig onderhoud van vloeren met de juiste apparatuur en producten voor het beste resultaat!

Allround en full service schoonmaakbedrijf BVG Group

Dieptereiniging van ieder soort object

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. Voorkom aanslag, bacteriegroei en een onaangename geur met een dieptereiniging. We diepte reinigen o.a. keukens, toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en zwembaden.

Glasbewassing op iedere hoogte

Met glasbewassing komt meer kijken dan simpelweg de ramen reinigen. Voor ieder soort glas is een andere aanpak en schoonmaak frequentie nodig. De meest voorkomende soorten ramen zijn buitengevelglas, binnengevelglas en separatieglas. De aanpak is afhankelijk van de bereikbaarheid en de vervuilingsgraad van het te bewassen glas. BVG Group beschikt over alle benodigde materialen, zoals ladders, hoogwerkers en telescoopstelen. Bovendien garanderen wij een veilige glasbewassing op iedere hoogte.
Professionele dakreiniging service Maastricht en omgeving

Dakreiniging en coating

Met het reinigen van uw dak kiest u niet alleen voor een stralend mooi dak, maar voorkomt u ook problemen die het gevolg zijn van mos- en algengroei. BVG Group heeft meer dan 10 jaar ervaring in het reinigen van elk type dakbedekking. Onze aanpak is afhankelijk van het soort vervuiling op het dak. Bij sterke vervuiling adviseren wij na het reinigen om uw dak te laten coaten, een coating beschermt uw dak, zorgt voor een mooie uitstraling en verlengt de levensduur.

Reinigen en opruimen van diverse schades

Van roetschade van brand, waterschade na overstroming tot interieur schade. Ons team is professioneel opgeleid in het reinigen en herstellen van allerlei schades. Voor de reiniging na brand, overstroming, storm of een andere schadeoorzaak, gebruiken onze specialisten de juiste technieken en materialen.

Calamiteitenschoonmaak: Uw schoonmaakbedrijf na brand
Schoonmaak en reiniging bij calamiteiten in Maastricht en omgeving

Direct beschikbaar bij calamiteiten

BVG Group is 24/7 beschikbaar voor schoonmaak bij een calamiteit. Denk daarbij aan calamiteiten als een verkeersongeluk, ruzie in de openbare ruimte, zware delicten zoals moord, suïcide incidenten of verlies van inboedel door brand, waterschade, stormschade.